Уредиха лиценза на Крушчич

ЦСКА отнесе две глоби от по 11 000 лева заради статута на Милош Крушчич. Според БФС сърбинът не е имал право да изпълнява функциите на на старши треньор и да дава указания в двубоите с Ботев (Пловдив) и Витоша (Бистрица), поради което се стигна до двете тежки санкции за “червените”. Сега обаче всичко около лиценза на специалиста е уредено и и той ще бъде вписан официално като старши треьнор за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив) и ще може да води отбора без никакви проблеми.

Милош бе назначен в ЦСКА в средата на юни като беше обявен като анализатор.

Бързо обаче си пролича, че той е по-скоро с функциите на помощник и то с доста големи правомощия, тъй като често бе виждан да дава указания от тъчлинията. Новият старши треьнор е кадър на Люпко Петрович, който пръв му дава път в професията през 2011 година в казахстанския Тараз, където двамата също са екип. Крушчич е работил с Люпко и в Литекс. Впоследствие Петрович иска да го вземе със себе си и в Левски, но на “Герена” не му позволяват да привлича свои помощници.

Сега Крушчич стана глава на щаба, а Петрович напусна ЦСКА. За момента футболистите на “червените” са с добри впечатления от сърбина, като може да се каже, че одобряват неговото назначение.

“Тема спорт”Намери ни във facebook