Проговори бизнесменът, летял на борда на непроверения полет. Първи СНИМКИ на самолета

Аз минах тази проверка. Имах работа в града. Даже мисля, че минах повече проверки. Ние затова минахме през София, защото имах работа, иначе щях да минем през Горна Оряховица, където има също международно летище.

Това заяви бизнесменът Мирослав Хинков, които е бил със семейството си на борда на самолета, излетял без проверка, в ефира на Нова телевизия.

Той отказа да коментира какви са процедурите. „Ние спазваме това, което ни кажат. Аз знам процедурите, но правя това, което ми кажат. В Горна Оряховица, където ни познават, няма как да има някой, който не ни знае. Но в София е по-различно. Аз не го познавам този служител:, уточни бизнесменът.

„Те казаха, че мислели да ни върнат, но е било късно. Ние вече захождахме да кацаме, а и нямахме достатъчно гориво. Аз знаех, че е петък 13-и и очаквах други проблеми, но от друго естество“, пошегува се той и допълни, че след като са си изкарали почивката в Гърция са се върнали в България, но през Горна Оряховица, тъй като им е било по-удобно. 

Хинков призна, че не е попитал другите пасажери дали са минали проверка. „Всички ходихме в понеделник в София и писахме обяснение, без сина ми, защото той е непълнолетен. Не разбирам какви обвинения може да има към нас. Аз бях проверен по всички правила, семейството ми – не, но те не бяха съпроводени“, заяви още той. 

„Аз съм в края на краищата един инженер човек по професия и по душа. Поправям машини, кои са познати в цял свят. Конкурираме швейцарци. Печели се добре от ремонтите. Фирмата е публична, затова заставам публично, за да се знае, че съм платил всички данъци и всичко е изрядно“, посочи още той.

loading...


Намери ни във facebook