Опра Уинфри провери името си в Гугъл и откри за себе си неща, които не е подозирала (ВИДЕО)

Опра Уинфри е една от най-влиятелните и известни жени в света. Тя наскоро за пръв път пуснала своето име в Гугъл и открила за себе си две неща, които сама не подозирала.
 

По време на интервю с Едуард Енинфул от британския „Вог“ тя разказа, че не е знаела тези неща, докато не проверила своето име в интернет.

„Ето това не съм го подозирала: че съм първата афроамериканка милиардерка, която заработила парите си съвсем самостоятелно.

Наистина не го знаех,“ казва Опра. Също така тя твърди, че нямала идея, че е дала за хуманитарни цели през 20 в. много повече пари, от който и да е друг афроамериканец.

Тя е започнала кариерата си много рано. След като била много успешна ученичка, получила стипендия за Университета на Тексас, а на 19 години е пъвата афроамериканка, телевизионен водещ. 

Днес, на 64 години тя притежава 4,03 милиарда долара. Опра е първата афроамериканка, която се нарежда сред най-богатита хора на света. Наскоро се появиха съобщения, че на следващите избори ще се кандидатира за президент, но тя отрече.

loading...


Намери ни във facebook