Орхан Мурад скандализира цяла България! Вижте какво разкри за палавата си дъщеря Сузанита!

Орхан Мурад коментира новата си песен

Орхан Мурад коментира скандалната си нова песен. Поп фолк изпълнителят даде специално интервю. В него той коментира не само песента си, но и поведението на дъщеря си – Сузанита. Певецът казва, че не са го търсили от „Закрила на детето“.

„Не. Няколко пъти я проверяваха дали е с родител на участия. Но тя винаги ходи с майка си, така че няма проблеми“, казва Орхан пред „Шоу“.

Орхан Мурад коментира и клипа на Сузанита с Ангел, който предизвика истински скандал. „Просто показва живота такъв какъвто е. Пресъздават живота в клип. Има провокация, разбира се. Иначе няма да има скандал“, коментира певецът.

„Това продава. Но не значи, че ако изиграеш една такава роля във филм или клип – в живота си това. Казвам го за хиляден път“, допълва още той. Певецът споделя, че в миналото много пъти са му предлагали да пробва наркотици, когато е пеел на богати хора, но той никога не го е правел. „Аз даже и цигари не пуша“, категоричен е Орхан.

Изпълнителят споделя също, че няма теми табу и често си говори с дъщеря си Сузанита. „Да, говорим си много. Тя е силен характер и буйна тийнейджърка, но съм сигурен, че много неща ще й останат в главата от това, което си говорим и съветваме“, споделя Орхан.

Той говори и за новата си песен – „Де бре де“, с която предизвика доста негативна вълна от коментари. „Това е протест-псувня срещу ненормалността в държавата. Заради това, че на хубавите песни никой не обръща внимание, включително и националните телевизии и радио“, обяснява певецът.

Орхан Мурад споделя още, че със Сузанита имат общо парче. „И това е моята стара песен „На море“, само че с нов аранжимент и ново модерно регетон звучене и рап в куплетите. Много е готина, без провокации, да видим как ще се посрещне от аудиторията“, разказва певецът.

loading...


Намери ни във facebook