Папараците я изловиха! Няма да повярвате на какво е заприличала Поли Генова! Шокиращи снимки!

Поли Генова изглежда блестящо, но само когато е на сцената или на екран. В ежедневието си 31-годишната блондинка се облича скромно, а понякога дори нелепо. Онзи ден например тя приличаше на блатна вещица заради странния си избор на тоалет, твърди Уикенд“.

Влюбената във филипинец оценителка от „Гласът на България” влезе в обективите на папараци в столичния квартал „Гоце Делчев”.

 

Певицата носеше наподобяваща домашен пеньоар дълга жълта рокля, а пагубни за външния й вид бяха и оранжевите краища на косата й – те оставяха впечатление, че русата й грива е небоядисана. За капак на всичко, Поли беше преметнала на рамо и огромна сребриста чанта, която още повече засилваше комичното впечатление.   Поп изпълнителката изчака на паркинг младата Виктория Динкова, на която беше ментор в шоуто. Девойката бе сред любимките на Генова в риалитито и достигна до самия финал, но не успя да спечели голямата награда. Към двете дами се присъедини и музикантът Йордан Митов, след което компанията се качи в джипа на Поли.  Всъдеходът „Инфинити” отпраши към „БГ Радио“. А когато крайната цел на пътуването бе достигната, ВИП шофьорката слезе от купето, наметнала връз роклята си жилетка с цвят на вишна. Оценителката от „Гласът“ се промуши между паркираните автомобили и хлътна в сградата на радиото.

loading...


Намери ни във facebook