Тежки времена налегнаха Миро от Каризма! Най-големият кошмар на певеца се сбъдна

Миро от „Каризма“ закъса здравата

Миро от „Каризма“ удари дъното. Оказа се, че бракът му с ресторантьорката Ели не е само по любов. Той се е оженил за нея най-вече по необходимост.

Ели е жена, която може да се похвали с успешен бизнес и не зависи от никого.

Също не може да се каже и за съпруга й Миро, който към настоящия момент е зависим от нея.

Изпълнителят от хитовия дует „Каризма“ фалира. Вестта за фалита му дойде като гръм от ясно небе за феновете му, тъй като през последните две години той демонстрираше завидно висок стандарт на живот.

Блондинът често си позволяваше пътувания до екзотични дестинация и половинката му Ели винаги беше до него. Причината тя да го придружава навсякъде е чисто финансова. Все пак някой трябва да покрива разходите покрай пътуванията на певица.

„Уикенд“ научи, че е наложен запор върху фирмата му за задължение от 8 000 лв, което с лихвите по просрочените плащания е набъбнало до 22 000 лв.

Преди време певецът си купил кола на изплащане. Но след известно време спрял да погасява вноските си и натрупал дългове към лизингова компания.

Миро натрупа дългове и покрай неуспешното си бизнес начинание. Вдъхновен от историята на половинката си Ели, която върти успешен ресторантьорски бизнес, той реши също да инвестира в тази сфера.

Но при него нещата не се получиха, както при любимата му и Миро бързо затвори бара на Витошка, който откри, пише Марица.бг, позовавайки се на изданието.

Той неведнъж е споделял в интервюта, че животът на известните в България не е като в Холивуд. Звездите у нас също имат проблеми и финансови затруднения, разкри певецът преди време.

loading...


Намери ни във facebook