ГРЪМ В РАЯ! Никол Шерцингер сама изплю камъчето! Ето какво се случва с Григор Димитров!

За пореден път Никол Шерцингер намекна за раздяла с Григор Димитров

Никол Шерцингер намекна за пореден път за раздяла с Гришо. Красавицата сподели странен фотос в социалните мрежи. Но още по-странен за почитателите й е стори надписът, от който беше придружена въпросната снимка.

Почитателите й се питат дали написаното от нея не е послание към Григор Димитров.

На снимката певицата е облечена с къса черна рокля. Надписът, който я придружава гласи, че изпълнителката никога не гледа назад, пише Блиц.

Феновете й на Острова коментират, че това послание вероятно е насочено или към Гришо, или към Х-Фактор. Както вече стана ясно, тя няма да е част от новия сезон. Продуцентите решиха да не преподписват договор с красавицата, оправдавайки се, че желаят да видят нови лица във формата.

Според последователи на Никол, има вероятност посланието й да е адресирано до Григор Димитров, въпреки че вероятността за това е по-малка. Все пак да не забравяме, че наскоро двамата бяха засечени от папараци на излизане от ресторант в Париж. Двамата се срещнаха в романтичния град. Но дълго преди това не се знаеше нищо за връзката им.

Нито певицата, нито нейният любим коментира какво се случва в личния им живот. Затова папараците следят под лупа всяка тяхна крачка. Но е факт, че Гришо и Никол постоянно се разминават. Двамата не се виждат с месеци и поддържат връзка единствено по телефона.

Критиците са скептични по отношение на връзката им и са на мнение, че тя няма да оцелее дълго.

Въпреки това, наскоро Никол отправи и друго послание към Гришо. Тя заяви, че вече е готова да мине под венчилото и да създаде семейство.

loading...


Намери ни във facebook