Пълен обрат с убийството на полицая Лазаров, разплита ли се загадката?

Не вярваме в това, което говори и твърди защитата на убиеца на полицая Добромир Лазаров. Това заявиха пред колеги и приятели на жертвата на командоса Ангел Желязков.

Днес в Сопот е било погребението на Лазаров. На него е отишло цялото районно управление на Карлово и участъка в Сопот, където дълги години е работил 45-годишният мъж, пише Блиц.

Пристигнали са с венци и цветя и висши полицаи от дирекцията в Пловдив. На погребението е била бившата съпруга на Лазаров и дъщеричката им, която е 5-и клас. В последния му път Лазаров е бил изпратен и от родителите си и от много роднини и приятели.

В потрес местни хора казаха пред медиата, че приятелката на Лазаров, с която е живеел през последните няколко години е била много разстроена – припаднала е, едва са я откъснали от ковчега. Въпреки че преди 2-3 месеца между двамата е имало раздяла. Последните седмици те отново са поддържали контакт и са били в добри отношения, разказаха още нашите източници. Колегите и приятелите на убития Добромир Лазаров са гневни и смятат, че Ангел Желязков трябва да получи най-строга присъда. Те съобщиха още, че служебното оръжие на Добромир Лазаров е било предадено още на сутринта след убийството от роднините на полицая, на колегите му в РУ Карлово. Това автоматически опровергава думите на адвокат Красимир Алдъров, че до момента няма яснота къде е пистолетът и че може би Лазаров в нощта на посещението си в Пловдив е бил с него и ще заплашвал Желязков.
 

снимка: blitz.bg

loading...


Намери ни във facebook