Абитуриентите от елитната СМГ втрещиха мрежата с джендърски изпълнения в училищния двор (СНИМКИ/ВИДЕО)

Абитуриенти от елитната столична математическа гимназия спретнаха истинско шоу по време на изпращането на Випуск 2018-а. Тържественото събитие се състоя преди дни в двора на училището. „Красавиците и …“, е озаглавено видеото от събитието, което се появи на фейсбук групата на СМГ „Паисий Хилендарски“. От кадрите личи, че зрелостниците определено са направили последния си ден в школото незабравим.

Голяма част от момчетата са решили да бъдат в крак с актуалната напоследък джендър тематика и вместо с ризи и панталони, са с пременили с поли и рокли.

Вместо да предизвика усмивки обаче, клипчето си навлече куп гневни коментари. Фейусбук потребителите са възмутени от простотията, която демонстрират зрелостниците от едно от най-елитните училища в София.

„Не се ли учи математика и физика вече в моето училище? Или се преподават джендърски ценности?“, пита объркана дама.

„Сигурно има скрит смисъл, не се съмнявам, че това е най-доброто от най-доброто. Но и не вярвам горда мъжка да се радва с визията на отрочето си. На мен креативността тук ми дойде в повече“, отбелязва възмутена майка.

Друга пък защитава избора на децата и отбелязва, че „имах момиче сама щях да предложа да се облече като момче. Просто артистична роля, какво толкова“.

Скандалното видео от изпращането на Випуск 2018 може да видите ТУК

loading...


Намери ни във facebook