ВЪПРОСЪТ, КОЙТО ВСИЧКИ СИ ЗАДАВАТ! Ще тикнат ли в затвора певицата Дивна!?

Дивна има шанс да избегне затвора

Дивна катастрофира преди няколко дни. При инцидента с нея е била нейната приятелка и световноизвестен модел Кристин Илиева. За огромно съжаление при катастрофата моделката е пострадала доста тежко.

 

Дивна не е пострадала при пътния инцидент.

Сега всички се питат какво ще е наказанието за певицата и ще влезе ли тя в затвора.

Моделът Кристин Илиева вече се възстановява. „Кристин Илиева не е в медикаментозна кома, тъканите й бързо се възстановяват и предстои да започнат операции на краката”, казаха близки до модела пред вестник „24 часа”. След инцидента моделката получи тежки фрактури на краката и бе поставена в медикаментозна кома.

Катастрофата стана на 12 март около 13:00 часа. На път към София Дивна изгубила контрол върху колата. Тя излязла от платното и се ударила в мантинелата. Дивна не е пострадала, а пробата й за алкохол е отрицателна. Нейната приятелка обаче все още се бори с тежките фрактури, които получи при ицидента.

Слави Трифонов изрази своето мнение за инцидента. „Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това 2 години затвор. Така, че ако прокуратурата и полицията докажат всичко  това, Дивна трябва да отиде в затвора”, коментира Трифонов в социалната мрежа.

Днес в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR адвокат Людмил Рангелов, Владимир Тодоров, председател на Асоциацията на пострадалите при катастрофи и певецът Дамян Попов коментираха случая.

Според Дамян Попов, статусът на Слави Трифонов е неправилен. Той категорично отрече Дивна да  е употребявала наркотици и това да е довело до тежкото ПТП, пише Блиц. Владимир Тодоров заяви, че случаят с певицата е показателен , че младите шофьори нямат достатъчно добра подготовка.

Дивна има шанс да избегне затвора

Адвокат Людмил Рангелов посочи, че обществеността се информира зле за това какво точно се е случило. Според него става дума за причинена средна телесна повреда, за което законът предвижда до три години лишаване от свобода, а неосъждано лице задължително получава само административно наказание. Ако Кристин не предяви претенции, Дивна може да не получи никакво наказание.

loading...


Намери ни във facebook