Гоце Делчев е в потрес. Не проумявам. Намериха обесен успешният бизнесмен и баща на двете

Истинска трагедия разтърси Гоце Делчев. Бизнесмен и баща на две деца сложил край на живота си, като се обесил на тавана на дома си. Костадин Шербетов бил открит от свои приятели, които са потресени от нелепата му смърт, съобщава „Топ преса“, като се позовава на в. „Градът“, предаде „Пик“.


Шербетов живял и работил повече от 10 години с красива китайка в Америка, от която има две момчета. Съпругата му в последно време не му позволявала да контактува с децата.

Именно мъката по двете му деца го накарала да сложи край на живота си. Негови близки пък разкриват, че направил всичко възможно да се върне в родния си град, където е взел тежкото решение да се обеси. Всички го описват като безкрайно добър и съвестен родител съпруг и човек, каквито вече се срещат рядко.
С приятели споделял, че е безкрайно разочарован от щатското правосъдие, което след раздялата със съпругата му го лишила да вижда децата си.
Трагедията в дома на семейството е огромна. Според разследващите случая, Костадин се чувствал много зле и бил в постоянна депресия. Младият мъж е сложил край на живота си в неделя следобед.

loading...


Намери ни във facebook