Шокиращи СНИМКИ: Алла Пугачова с разтърсваща изповед: Остарявам рязко, трудно дишам, но все още съм жива! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Руската звезда Алла Пугачова разкри в социалните мрежи какво е здравословното ѝ състояние. Повод за това стана появата ѝ в деня на изборите за президент в избирателна секция в Звенигород, където певицата шокира всички със странния си външен вид, пишат руските медии.
Пугачова отиде да гласува заедно с младия си приятел Максим Галкин. Тя се появи в раздърпани широки дрехи, които някои оприличиха на пижама, и огромни тъмни очила, скриващи половината ѝ лице.


 

„Добри хора. Аз остарявам и това става много рязко. Организмът си казва своето. Трудно ми е да дишам, трудно ми е да ходя, но съм още жива и съм длъжна да живея заради малките деца“, написа Пугачова.
 
На своите критици тя пожела да живеят дълги години. Тя ги призова да насочват критиката и злобата си към борбата с много по-важни проблеми от нейната старост.
 
„Така или иначе, в последните дни на живота си ще мисля за децата и за вас, които със своите аплодисменти направихте моя живот пълен и прекрасен. Повече нищо няма да коментирам“, добави Пугачова.
 

loading...


Намери ни във facebook