ОКОНЧАТЕЛНО! Край на легендата ВИС – 2! Мая Илиева взе тежкото решение!

Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева, тихомълком ликвидира „ВАИ Холдинг“

Тотална ликвидация на наследството на ВИС-2 е реализирала вдовицата на Главния – Мая Илиева– пише в. „България днес“.

 

Решена веднъж завинаги да скъса с мутренския имидж, бившата манекенка поголовно закрива или преобразува фирмите, наследени от покойния й съпруг. Близки до Черната вдовица твърдят, че схемата е част от план за напускане на страната.

Твърди се, че Мая има намерение да се пренесе в Париж, като за зимните месеци отскача и до тузарското си имение в Доминикана – отбелязва изданието.

Вдъхновение за промяната й дал новият й приятел – обясняват запознати. Мая Илиева и мистериозният й избраник на няколко пъти са засичани от папараци на вестника да си разменят милувки в центъра на София. За момента неговото име и самоличност остават тайна. Подробности за лръзката им не знаят дори и хора от обкръжението на вдовицата. Според актуалните клюки новият мъж до Мая Илиева е руснак, наследник на влиятелен генерал от КГБ. Дали това е вярно, или просто е поредната партенка обаче, остава загадка. Факт е, че Мая и приятелят й не крият своята любов. Хванати за ръка, те всеки ден обикалят улиците на София, демонстрирайки интимна близост.

Според хора от подземния свят Мая Илиева е започнала да подготвя оттеглянето си преди близо две години. Като първа стъпка тя запозва подялба на богатството, останало от ВИС-2, с роднините на братята Васил и Георги Илиеви. Твърди се, че своя подобаващ дял от наследството, оценявано на стотици милиони левове получават сестрата на братята – Мариана Илиева, и дъщерята на Васил Илиев – Ивона. Освен щедрата месечна издръжка на тяхно име са прехвърлени и няколко недвижими имота. Сред тях са огромен парцел с къща и магазин в центъра на Кюстендил. В началото на февруари 2015 г. сградата е дарена лично от Мая Илиева.

Докато урежда имотните въпроси с роднините на мъжа си, Мая Илиева се сдобива и с просторен апартамент в Париж – твърдят хора от ъндърграунда. Гангстерската съпруга избира френската столица заради страстта си към модата и културните събиотия – твърдят запознати.

loading...


Намери ни във facebook