Ето каква беше най-голямата изненада за Мари на Гала за рождения й ден! 21-годишната красавица беше зарадвана от своя любим с

Дъщерята на Гала – Мари отпразнува рождения си ден на 13 март

Мари – щерката на Гала навърши 21 години тази седмица. По повод личния си празник младата дама получи множество благопожелания и подаръци от всички свои приятели и роднини, научи HotArena.

 

Но най-голямата впечатляваща за нея се оказа изненада, подготвена от приятеля й Константин. Младежът организирал романтична почивка в луксозен спа комплекс в град Мелник.

 

В празничния ден романтичният син на водещата Деляна Маринова – Джуджи изненадал половинката си, оставяйки й бележка.

На нея пишело, че точно в 15,оо часа ще вземе Мари от дома й и двамата ще заминат в неизвестна посока. Константин помолил любимата си единствено да си приготви багажа.

Тя с удоволствие изпълнила заръката му и привечер двамата пристигнали в хотела, където Коцето преди дни направил резервация. Двамата влюбени се отдали на масажи и куп други релаксиращи процедури, предлагани в спа центъра на комплекса.

Приближени до рожденичката издават, че тя била очарована от изненадата. Мари оценила старанието на Константин, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Двамата имат връзка от години. Искрите покрай тях прехвърчали покрай приятелството на майките им. Докато Джуджи беше част от екипа на Нова тв, Гала беше неразделна с нея.

Двете дами прекарваха деня си заедно не само на работното място, но и извън него.

Гала одобри решението й и дори се зарадва, че двете няма да се разделят и дъщеря й ще остане при нея.

loading...


Намери ни във facebook