Най-големият кошмар на Николай Банев се сбъдна! Скандалният олигарх лъсна в чудовищна схема, та той е бил

Скандалният бизнесмен Николай Банев е бил болен на 08.03.2018г. и за това делото срещу него било отложено от Софийски райнeн съд за 21.03.2018 г. от 12:00 ч. Така наказателното дело срещу Николай Банев се очаква да започне най-накрая, след 5 поредни болнични листа на 21.

03. 2018 г., пише „Троян прес“.

 

Защо Банев става  все по-болен,  явно има проблеми с Темида. Припомняме, че той и другият скандален приватизатор Борис Бояджиев са хората, на които дължим днешната тежка икономическа обстановка в България. Според изданието двата фонда – пирамиди преминаха през ликвидации и от фондове за масова приватизация станаха частни – техни лични фондове.

Сега те са богати на гърба на народа, а прокуратурата не ги закача за нищо. Защо тази безстопанственост на Банев и Бояджиев процъвтяваше и разцъфна до зловещи размери. Всичко след тях е лунен пейзаж. Двамата били на по 30 години, когато получили даром цялата българска икономика, а 20 години по-късно няма и помен от нея, а къде са парите? Защо не им се търси отговорност!? Защо днес България е най-бедната държава в България и не са ли те виновните? Отговорността е тяхна и чакаме отговори и обвинения от прокуратурата! Зад тях наднича Иван Костов, а Радан Кънев е адвоката им.  Борис Бояджиев е съдружник с ген. Любен Гоцев, а Иван Костов и хората му го защитават. Маските на задкулисието тотално паднаха, когато Радан Кънев и Борис Бояджиев бяха забелязани на протести пред съдебната палата в София, на протести срещу Главния прокурор на България през лятото на 2017 г.

loading...


Намери ни във facebook