Истинската причина за всички беди в живота на Веско Маринов се пази в пълна тайна! За ужас на всички любимият певец е

Веселин Маринов е готов на всичко, за да се избави от прокобата

Любовна прокоба тегне над Веселин Маринов. Певецът има нова любов, но я в тайна. А причината за това негово решение е повече от банална. Той има страх от магия, пише Блиц, позовавайки се в.

„Телеграф“.

 

Колегите му коментират, че от няколко месеца той пак е хлътнал до уши в новата си изгора. Но дори и пред най-близките си отказвал да разкрие коя е жената, пленила сърцето му.

 

Приближени до него споделят, че от години посещава една ясновидка от кв. „Надежда“, на която вярва изключително много.

Тя му предсказала, че има черна магия. Заклинанието е за раздяла с партньорите в живота му.

Ясновидката посъветвала естрадния изпълнител да не афишира толкова с личния си живот, тъй като около него било пълно с много завистници.

Забраната за споделяне на случващото се в личния му живот важала, докато не се развали магията. За развалянето й ясновидката разчита на специалните паранормални процедури. Те включват не само молитви, но и използването на билкови отвари.

Очевидно певецът от Плоски Тръмбеш е приел сериозно предупрежденията й, тъй като пази зорко новата си любов от хорските очи.

Междувременно той дал на новата си половинка ключа от един от луксозните си апартаменти. Имотът се намира в кв. „Кръстова вада“. Но двамата влизали винаги поотделно в него заради страха си, че може да бъдат заснети от папараци.

Веселин Маринова решил да се обърне към врачката след поредицата от неуспехи в личния му живот. След случилото се между него и Веселина, той си обещал, че този път ще изпълни стриктно заръките на врачката.

loading...


Намери ни във facebook