Млад пловдивчанин се влюби на автобусна спирка навръх Свети Валентин, но допусна голяма грешка и сега…

Истинска романтична история като в холивудски филм се разиграва под тепетата. Пловдивчанин издирва случайно срещнато момиче чрез социалните мрежи, пише „Марица“. Димитър Киров, който е доброволец в „Зонта“, срещнал младата дама точно в деня на влюбените 14 февруари.

Бил на спирка на градския транспорт на ресторант „Стадиона”.

Заедно с красавицата гледали вируалното табло, за да разберат кой автобус трябва да хванат и на какъв интервал от време минава той. Забелязал, че девойката на няколко пъти му хвърляла по-продължителни погледи, включително и когато се качвала в автобуса. Взела №17 в посока МОЛ Пловдив към 19,50 часа.

Беше по-ниска от мен, но не много висока. Това значи към 1.65 м. Косата й беше светла със  средна дължина (под раменете, но не много дълга). Облечена беше със светло яке и дънки. Гледаше сайта transport.plovdiv.bg заедно с мен, за да види кога ще й дойде автобусът, разказа пред репортер Киров.

За жалост там е тъмно, а и не си позволявам да зяпам много хората от учтивост към личното им пространство, така че това е, което мога да дам като описание, допълни пловдивчанинът.

Мъжът не се престрашил да я попита за името й или да поиска някакъв контакт за връзка. Вече седмица той търси момичето чрез публикации във фейсбук, които споделя в най-големите групи под тепетата. Смята, че там има по-голям шанс мистериозната девойка да ги види.

Киров се занимава с различни активности от ранна възраст. В момента е председател на  Z club Plovdiv – младежкото подразделение на Zonta club. Международната организация се бори с насилието над жени.  

Себе си описва като жаден за приключения, отворен към света, болен романтик (не само от гледна точка на любовта), с активно  участие в социалните проблеми на обществото.  

loading...


Намери ни във facebook