Какво се случва в България! След трагедията с Шарлопов нов ужас с български бизнесмен! Отрязаха му краката, в момента той е

20-годишна шофьорка блъсна смолянски бизнесмен, докато се качва в джипа си. Мъжът е с ампутиран крак, а другият е много натрошен. Лекари се борят за живота му.

 

Сигналът за катастрофата, която е станала вчера до складова база на частна фирма в Смолян, е подаден около 15.

15 ч., съобщиха от Областната дирекция на МВР.


48-годишният бизнесмен Асен Асенов се готвел да се качи в паркирания си на тротоара джип „Тойота“, когато 20-годишна шофьорка на „Фолксваген Поло“, навлизайки в дясната крива на завоя губи контрол и го блъска.

Асенов е получил тежки травми на долните крайници и е настанен за лечение в МБАЛ-Смолян. Наложило се е лекарите да ампутират единия му крак, а другият е натрошен. Лекарите се борят за живота на 48-годишния мъж.

След катастрофата и от силния шок 20-годишната жена, която е от село Кутела, пък е получила епилептичен припадък и също е настанена за лечение в МБАЛ-Смолян, но без опасност за живота.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. Образувано е досъседбно производство.

На 23 юни 2010 г. 18-годишният тогава син на бизнесмена – Петър Асенов, се качва на колата си „Мини Купър“ заедно с 18-годишния си приятел Димитър. Въпреки ограничението от 40 км/ч. на смолянската улица „Петър Берон“, младежът шофира със 115 километра в час.  Заради високата скорост Петър губи управление и колата се удря в паркиран камион.

Двете момчета изхвърчат от колата и въпреки усилията на екипа на Бърза помощ Димитър почина. Шофьорът Петър пък бе откаран в болница в тежко състояние, а година по-късно бе осъден условно на 1 година и 6 месеца затвор при 3-годишен изпитателен срок след сключено споразумение с прокуратурата.

loading...


Намери ни във facebook