Жестока атака срещу Мегз! Докато тя е на легло в болницата… (СНИМКИ)

В четвъртък Мегз бе приета в болница за тежка операция с пълна упойка. Причините за операцията още не са напълно ясни. Стана ясно само, че операцията е дихателна. Това е коментирала майката на Мегз.

 

Самата Мегз не е споделяла нищо в основното си средство за комуникация – социалните мрежи, което е повече от обезпокоително, защото тя качва над 30 клипа всеки ден в историята си в инстаграм и информира феновете си за всичко. Мегз трябва да е много зле физически, за да мълчи, коментират запознати, пише hotarena.net
Но до тук бедите за най-коментираната риалити звезда у нас не спират. Изглежда недоброжелателите й са се възползвали от отсъствието й.
Тази сутрин магазин на дизайнерката в Студентски град е осъмнал разбит. Това е шесто покушение срещу този обект на Мегз. Цялата задна витрина на магазина е разбита.
Още при предните покушения стана ясно, че Каканашева не държи пари кеш в магазина и изглежда извършителите искат само да тормозят психически красавицата. Все по-коментирана е версията за отмъщение от ревност и любов. Говори се, че Мегз има бурна любовна връзка с един от най-големите босове от подземния свят и че двамата често стигат до крайности в емоциите си.
Служителите на Мегз крият случващото се от шефката си, защото се притесняват за здравето й.

loading...


Намери ни във facebook