Нещо ужасно се случи с брата на Ани Салич във Франция

Тираджията Антон Валеов е бил ошушкан от магистрални бандити в уж цивилизовата Франция в последния си курс за годината, преди да се прибере у дома за Коледните празници. Човечецът едва успял да се свърже със сестра си Ани Салич с помощта на местната полиция, за да може тя да му изпрати средства за обратния път, твърди „Уикенд“.

Според мълвата в Благоевград Тони е олекнал със сума над 200 евро от наглия обир. Неизвестен към момента магистрален грабител проникнал в кабината на неговия камион ДАФ.

Апашът  е разбил дясната врата на автомобила. Намерил голямата парична сума, задигнал и радиокасетофон. Самият Валеов се оплакал, че кражбата е станала около полунощ.
Той бил отседнал на едно от капанчетата до малкото градче Вувант в западната част на Франция за не повече от половин час. Местните жители наброяват едва около 800 човека, но сред тях има голям брой румънски и албански емигранти, към които полицията е насочила разследването си.
 
След обира Тони първо потърсил сестра си, която му изпратила пари да се прибере. Доскоро двамата бяха смразени, но в последните 2-3 години оправиха отношенията си и се радват на хармонична връзка. Двамата се бяха скарали, след като Валеов беше арестуван през 2005-а за опит да влезе нелегално с товар от Македония през държавната ни граница.
Тогава Ани Салич се разсърди на батко си, че й подбива реномето и задълго прекъсна контактите си с него. По-късно обаче двамата се сдобриха и дори имаха идея да започнат съвместен бизнес в родния край, но плановете пропаднаха и Тони остана да върти кормилото на далечни курсове и да рискува здравето и живота си на стари години.

loading...


Намери ни във facebook