Димитровград дълго ще помни този ден! Полицаят Делян падна на колене в локвите, прозорците на кметството светнаха и… (СНИМКА)

Красива заря озари небето над Димитровград снощи, а поводът е невероятно предложение за брак. Почти 5-минутни илюминации ознаменуваха едно заветно „Да“, което 25-годишният полицай Делян Динев извоюва от дългогодишната си приятелка Велизара. Въпреки дъжда той падна на колене в локвите с пръстен в ръка и попита ученическата си любов дали ще се омъжи за него.
Прозорците на кметството светнаха във формата на сърце, а над площада наоколо се понесоха звуците на любимата песен на едно бъдещо младо семейство.


Делян разказа, че подготвил изненадата с помощта на кмета Иво Димов и служителите от общинската администрация, които съдействали всичко да се случи точно така, както си го представял в мечтите.
Площад „България“ избрал, защото с Велизара се запознали там преди 10 години, като ученици в езиковата гимназия. Заедно са от тогава и за него тя е най-красивата жена, а Велизара е категорична: „100-процентово „Да“, защото това е най-добрият човек“, препредава „Дарик“.
Бъдещата булка призна, че е много изненадана и много щастлива. „Мислила съм си за общото ни бъдеще, но не очаквах тази вечер да получа предложение за брак и то по такъв начин“, сподели тя.
В дъжда Делян успял да я изведе на площада за фотосесия по повод 10-годишнината на връзката им, като преди това заключили с катинар любовта си на металното сърце в парк „Марица“.
През 2015 г., като курсант в Академията на МВР, бившият възпитаник на езиковата гимназия в Димитровград Делян Динев станал спасител на Богоявленския кръст в студените води на река Марица и конкуренция от още 31 смелчаци.
 

loading...


Намери ни във facebook