ГРЪМНА СЕГА! БЪЛГАРИЯ В СТУПОР! ПОЛИЦАЙ ИЗВЪРШИ СТРАШНО УБИЙСТВО, ЕТО СНИМКИ! РАЗСТРЕЛЯ ОБИЧАНИЯ ОТ ВСИЧКИ

Талисманът на Малката главна – кротък рижав котарак, почина в страшни мъки, а другарчето му в уличния живот се бори за оцеляване. За да разкажат за случая, който – както се оказва не е изолиран, споделиха потресени пловдивчани, живеещи и работещи в района на ул. „Опълченска“ и „Райко Даскалов“, пише Plovdiv24.bg.

По думите им двете котета са поредната жертва на пенсиониран полицай, гневен, че животинките минават през имота му на „Опълченска“ и цапат.

 Срещу пенсионера вече се води разследване за смъртта на улична котка, разстреляна с въздушна пушка на 2 юни тази година, сподели  жената, подала сигнала тогава. Сега хората подозират, че храната на котетата е отровена с антифриз. Рижавият любимец вече е мъртъв.

„Почина миналата събота, на следващия ден го погребахме“, разказа и жената, грижила се за него като за свое животно. Същата съдба сполетяла и второто котенце, за което се грижат в квартала. То е във ветеринарна клиника, за лечението му съпричастните вече събират пари.

„Не обича котките, добре, но да ги убива, още повече, че не можем да спрем бездомните котки да минават през двора му, където и без това паркира колата си“, коментират хората, потресени от чувството му за безнаказаност.

loading...


Намери ни във facebook