Разтърсващи СНИМКИ 18+ от ужаса в Лондон! Мъж с овъглена глава разказва за „огнената топка, погълнала влака“

Пътниците, бягащи от лондонското метро, се страхували, че „целият влак ще се взриви“, споделят ужасени свидетели. Питър Кроули, който пътувал с метрото тази сутрин, каза, че цялата му глава е „овъглена“, след като огнената топка „погълнала“ влака, пише DailyMail. „Чух голям взрив, идващ откъм вратите от другата страна на влака и тази огнена топка идваше по-близо към мен дойде. Изведнъж изпълни цялата ми коса.

Имам горящи белези в горната част на главата. Всеки избяга от влака, беше доста страшно. Това беше наистина гореща интензивна огнена топка над главата ми. Много хора бяха в много по-лошо състояние и от мен. Видях един мъж срещу мен със сако и цялата му задна част беше изгоряла. Той имаше и горящи белези по лицето му, които изглеждат много по-зле от моите“, добавя той.

Очевидци твърдят, че най-малко 30 пътници, включително и ученици, са били ранени, след като домашна бомба избухна в претъпкания влак в движение. Както БЛИЦ съобщи, после имаше и втора бомба, вследствие на което стана ясно, че това е терористичен акт.

Десетки пътници са бягали близо 100-метров спринт. Видеооператор е забелязал жена, чиято кожа и на двата крака е отстранена от огъня. По негови думи има ранено и 10-годишно дете.Превод и редакция: БЛИЦ

loading...


Намери ни във facebook