Любовницата на Галев с автопарк за 400 бона

Любовницата на Пламен Галев – Юлияна, щъка из родната си Дупница само с баровски коли. Държанката на мафиота къта в гаража си няколко автомобила, всеки от които на стойност по над 100 бона. Докато Пламен и „брат” му Ангел са издирвани от Интерпол, къдрокосата брюнетка харчи милионите му и форсира по малките улички в града на барикадите чисто нова лимузина „Ауди А 8“, разкриха очевидци. Справка по автокъщите показва, че цената на базовия модел е 150 хиляди лева.

В тази сума не са включени всички екстри, които Юлето е пожелала. Майката на последното дете на Пламен с лека ръка хвърлила една камара пари, защото все пак не ги вади от джоба си. „Тя не е изкарала сама повече от 100 лева. Като тийнейджърка, невзрачната тогава брюнетка, работеше като сервитьорка, тогава Пламен си я хареса и тя приключи с работата”, коментират съграждани на дупничанката. 

В Дупница никой не смее да й каже нищо „Тя движи из града като принцеса. Обградена от минимум 2-ма човека охрана и винаги с яки коли. Никой не смее да й каже дума напряко или да я засече, дори синя зона не плаща в центъра”, обясняват хората в града. По думите им тя всявала не по-малко смут и страх от дупнишките феодали, преди да избягат и да се укрият от българското законодателство. Преди време Юлияна се опита да изведе 6-годишната си щерка Мария от страната, като поиска разрешение от съда, тъй като момиченцето не може да напуска България без разрешението на баща си според закона. Детето обаче не може да има разрешението на Пламен Галев, защото той е в неизвестност. Пред Темида брюнетката заяви, че от връзката й с мафиота  е родена Мария, но от май 2012 г. не може да се свърже с бащата на детето, който е в неизвестност, и поради тази причина не може да вземе неговото съгласие за извеждане зад граница на детето. Затова поиска съгласието на съда, който обаче я отряза. Любовницата на Галев глези като принцеса 6-годишната си щерка, която е и най-малкото дете на подземния бос. Момиченцето носи дрехи за хиляди левове и се вози винаги до майка си, която когато не шпори аудито си, се качва на мощен „Рейндж Роувър” или на „Фолксваген Туарег”. Според местните, тя има и няколко по-скромни коли, които се използват от гавазите й. Ако е така, значи автопаркът й надхвърля половин милион лева.

loading...


Намери ни във facebook