Е СЕГА ВЕЧЕ СТАНА СТРАШНО! МАЩАБНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ! БЪЛГАРИН ЗАГИНА! ВДИГНАХА ХЕЛИКОПТЕРИТЕ!

21-годишен българин без книжка катастрофира, разпиля „Опел“ на дребни части, но оцеля, при опит да се измъкне от полицейско преследване в полския град Козлувка.

В катастрофата са ранени двама души – едната е 16-годишната съпруга на каскадьора, която била в напреднала бременност, съобщава „Монитор“. Произшествието е станало между 11 и 12 часа българско време днес. На околовръстното шосе край гр.

Любартув полицаи, които контролират трафика по националното шосе номер 19, забелязали, че шофьорът на „Опел“ е извършил нарушение и поискали да го спрат. Водачът обаче игнорирал звукови и светлинни сигнали и се опитал да избяга, обясни младши инспектор Артур Марчук от околийското управление на полицията в Любартув.

Беглецът излязъл от околовръството в посока на селцето Новодвор като продължавал бягството. В Козлувка до известния замък на фамилията Замойски, мъжът се опитал да направи рязък завой и да се измъкне на ченгетата и в този момент с огромна скорост се блъснал с идващ от другата страна „Мерцедес“. На мястото на катастрофата били изпратени спасителни екипи и лекари, но се оказало, че хората и в двата автомобила са затиснати и не могат да бъдат извадени без хидравлични ножици.

Хеликоптер на Въздушната спешна помощ натоварил 16-годишна пътничка, гражданка на България. Момичето обяснило на полицаите, че е бременно в шестия месец и е съпруга на шофьора. Българинът зад волана е бил трезвен. Пред полицаите обяснил, че се е впуснал в бягство, защото нямал книжка.

loading...


Намери ни във facebook