Антон Кутев шокира! БСП внася вот на недоверие през есента, има големи планове за Нинова

И гражданите ще осъзнаят през есента, че това правителство не работи, каза депутатът. Вот на недоверие се иска, не като приумица на БСП, а когато го искат гражданите. Причините ще бъдат високата престъпност и тлеещият етнически проблем.Сега, ако бъде поискан с тази конфигурация в парламента, той няма как да успее.

Прогнозата ми за предсрочен вот е най-късно 2019 година. Това заяви Антон Кутев в студиото на Bulgaria on air.

„Няма натиск срещу Марешки. Грешка беше той да заема заместник-председателското място. Надявам се скандалът с НДК, да не застраши европредседателството. Защото, когато става дума за корупция, западняците са много чувствителни. Може и да е грешка, че Деница Златева не е уволнила Боршош, но тя го е направила, за да не забави още повече ремонта. И сега от ГЕРБ си измиват ръцете с нея. Не очаквам да се стигне до съд за НДК и Боршош“, каза още Антон Кутев.
„В най-скоро време очаквам война между Борисов и Радев. Предстои атака от страна на правителството към Радев. Радев никога не се е мислил за част от БСП. Моят проблем с Радев е, че той не е ляв политик, няма ляво мислене. Неговото мислене е по-скоро центристко. Корнелия Нинова има шансове да стане големият политик на България в близките години“, допълни той./Блиц
 

loading...


Намери ни във facebook