Дневен хороскоп за понеделник 17 юли: Овен-Сполука, Дева-Чудесен ден, Водолей-Обнадеждаващо начало

Спорен и доста натоварен ще бъде този понеделник  Денят обещава доста голямо насищане от към делови ангажименти, които на този етап не търпят отлагане. Директно се заемете по същество!

ОВЕН 

Сполука

            Овните по природа са прагматични, а понеделник подчертано е от дните, които предоставят чудесни условия за реализация на цели от материално естество.

Всички устремили се към постижения в професионалната или във финансовата сфера ще осъществят целите си през благоприятния първи ден от работната седмица. 

ТЕЛЕЦ 

Усещане за хармоничност

Чудесен  ден изпълнен с контакти, пътуване, добро настриение, хармония и разбирателство.

Голяма част от Телците дълго ще се колебаят как да прекарат по най-добрия начин деня си и в крайна сметка мнозина ще потеглят на къс път за психическо и физическо възстановяване извън дома.

БЛИЗНАЦИ 

Сполучливи действия

              Близнаците не остават на едно място за повече от две-три минути. Решите ли да ги задържите, ще извършите грубо посегателство върху личността му. Днес обаче представителите на знака ще насочат вниманието си към дела и цели от всекидневието, които са изостанали и вече не търпят отлагане.         

РАК 

Успешна  дейност

Много енергични, доста от родените в зодията ще се заемат с деловите си отговорности. Активността ви ще е огромна, което от една страна е чудесно, но от друга не е препоръчително, защото със сигурност ще се претоварите психически. Някои от вас ще предпочетат компанията на противоположния пол.

ЛЪВ 

Сполучливи действия

През този ден Лъвовете ще реализират успехи в самостоятелната си изява. Контактите с хора от обществените или деловите среди може да се окажат доста затормозяващи, а в някои случаи не са изключени и конфликти. Последните обаче със сигурност така ще разместят пластовете .

ДЕВА 

Чудесен ден

За значителни успехи през този ден може да се говори при тези Деви, които ще насочат вниманието и усилията си в деловия сектор. Тук сполуката е безусловна, а някои бизнесмени да очакват в най-близко бъдеще промени в партньорството или в предмета на дейност. Сполука и в интимен план.

ВЕЗНИ 

Пазете се от загуби

Този ден може да донесе успех на Везните в делово отношение, но за мнозина ще е претоварен, освен че в някаква степен се оказвате зависими от хора и обстоятелства, които в едни случаи са делови а при други ангажиментите се отнасят към разговори, фиксиращи реализацията на бъдещи теми в бизнеса.

СКОРПИОН 

Ясен сигнал за успех

Понеделник ще донесе твърде хубава новина на мнозина от представителите на Скорпион. Явно е, че е настъпило времето да съберете някои от плодовете от труда си. Доста от родените ще бъдат така екзалтирани от полученото съобщение, че дълго време няма да са в състояние да го асимилират.          

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден

Този понеделник ще е доста труден за представителите на Стрелец. Би било най-добре да не се заемате с дела и задачи, които принципно са значителни за вас. Някои са доста притеснени точно във връзка с реализацията на важна делова цел, по която обаче сега едва ли ще сте в състояние да работите.            

КОЗИРОГ 

Материална сполука

Това е един много добър ден за материална реализация. Всички, които се насочат към такива ангажименти ще постигнат чудесни резултати и добро възнаграждение. Част от Козирозите едва ли ще се ориентират в тази посока, защото са твърде инертни и не са в състояние да преодолеят вътрешната си съпротива за активност.                 

ВОДОЛЕЙ 

Обнадеждаващо начало

Раздвижването на деловите събития в момента е характерно явление и при мнозина от представителите на Водолей. Драматични ситуации не се очакват, защото вашите позиции са стабилни.Това се отнася предимно към онези от родените в знака, които в момента са пред смяна на работата си.  

РИБИ 

Нови възможности

Въпреки че някои от зодията няма да осъществят запланувани дела, понеделник е благоприятен за Рибите. Обществените контакти, преговорите и пътуванията по работа са характерни за мнозина. Онези, които няма да реализират делата си, не трябва да се притесняват. През седмицата ще успеете.

zajenata.bg

loading...


Намери ни във facebook