Дневен хороскоп за събота 15 юли: Динамична и доста вълнуваща събота! Телец-Промени, Скорпион-Ярък успех

Динамична и доста вълнуваща ще бъде тази събота. За мнозина това ще се изрази в личните отношения, които при мнозина ще се развият до нови висоти.

Бъдете максимално контактни и слушайте внимателно какво ви казват околните.

ОВЕН 

Напрежението се засилва

            Събота идва с изменения за Овните, които едва ли ще са желани от мнозина, тъй като няма да са приятни.

В едни случаи са здравословни, а в други обхващат различни въпроси от всекидневието. Онези от родените в знака, които са ангажирани с обещание за решаването на някаква тема, да действа незабавно!

ТЕЛЕЦ 

Разгръщат се промени

            Неудобен ден за Телците, който подчертава, че за ангажираните в сферите на бизнеса предстоят тежки сблъсъци с човек от деловото обкръжение. Сигурно е, че около Телците се разгръщат мощни влияния, които подсказват, че предстоят промени. Действайте така, че да привлечете положителните.  

БЛИЗНАЦИ 

Сполучливи действия

            Сполучлив ден, през който Близнаците ще действат отговорно и напористо в сферите на задълженията си.  Има някои трудности, които в доста случаи засягат домашните взаимоотношения, но при добро взаимно желание отстраняването им няма да е трудно, защото започват изразителни промени.

РАК

Късмет и чудесни възможности

            Днес представителите на Рак ще завоюват пълен успех в делата си и ще постигат чудесни печалби. Събота е успешна и за онези от зодията, които са определили деня за провеждане на преговори. Мнозина са се устремили към новости. Въпросът се свежда до лични цели и намерения.

ЛЪВ 

Успех

            Събота е благоприятна и успешна за придобивки и за делова реализация, за ангажименти свързани с пътуване или за предначертани покупки. За някои от знака този ден се свързва с дейност, която ще осъществят в самота – изследване на дадена тема или достигане до полезниоткрития.

ДЕВА 

Успешни действия

            Позициите, на които се намират Девите в момента са изключително стабилни. Опитите на някой да ви дестабилизира чрез провокации ще останат безуспешни. Две важни условия следва да изпълните сега. Първото е да не се предоверявате никому, а второто се отнася към пълната ви мобилизация.       

ВЕЗНИ 

Спокоен и ведър ден

           Като цяло съботата е ведра и спокойна за представителите на Везни. Въпрос от делово естество ще предизвика интерес у мнозина от представителите на зодията днес. Вероятността да поемете в партньорство изпълнение на някаква работа никак не е малка. Тази реализацията е многообещаваща.

СКОРПИОН

Ярък успех

            Много добър ден за материална реализация. Всички, които се насочат към такава ще постигнат чудесни резултати и добри печалби. Част отродените едва ли ще се насочат към действия, защото са твърде инертни и не са в състояние да преодолеят това отпускащо и разлагащо се влияние.

СТРЕЛЕЦ 

Засилена емоционалност

            Съботата едва ли може да се определи като спокойна за преобладаващата част от Стрелците. Подложени сте на емоционално напрежение, което в едни случаи кореспондира с уязвимост, а при други разпалва интензивен любовен огън. Мнозина от родените ще поведат много успешни делови преговори.            

КОЗИРОГ

Проблеми породени от клевети

            Денят ражда мрачни мисли у мнозина от Козирозите и в известна степен събужда агресивни настроения. Причина за състоянието на мнозина са отправените фалшиви обвинения и клеветите  от някого, които естествено и закономерно ще предизвикват справедливия ви неудържим гняв.

ВОДОЛЕЙ 

Сполучлива делова дейност

          Събота е изпълнена с контакти в обществените среди и с активна изява в сферите на вашите интереси. Добре е да активизирате усилията си за осъществяване на фиксирани цели. Мнозина от представителите на зодията ще демонстрират конкурентните си качества и отговорността в деловите среди.

РИБИ 

Събота е плодотворна

            Сполуката на Рибите през този ден е валидна за деловите ангажименти, преговори и в личен план. Често се отнася  към печалбите и финансовите взаимоотношения. Голяма част от родените в знака обаче са в състояние на повишена нервност. Това вероятно се дължи на  разочарование от някого.

Източник: zajenata.bg

loading...


Намери ни във facebook