Ето къде в Северозапада търсят човек за 1600 лева заплата!

Конкурс за назначаване на директор на областното пътно управление в Монтана обявиха от агенция „Пътна инфраструктура“, пише BulNews.bg.
Основното изискване за заемане на длъжността е завършено висше образование с квалификационна степен „магистър“. Професионалните области, в които трябва да имат умения кандидатите, са инженер „Пътно строителство“, инженер „Промишлено и гражданско строителство“, машинен инженер, „Инженерна металургия“, инженер по електроника и автоматика, инженер по радиоелектротехника, минен инженер, строителен инженер по хидротехническо строителство, икономическо, хуманитарно или юридическо образование. Мераклиите трябва да имат не по-малко от 4 години професионален опит или минимален ранг III младши.


Допълнителни умения и изисквания, на които трябва да отговарят кандидатите, са да познават и прилагат основните нормативни актове, да имат компютърна компетентност и да притежават познания по прилагания основен софтуер в държавната администрация.
Новият директор ще трябва да осъществява взаимодействието на агенцията с областната и общинските администрации, да ръководи, организира и контролира инвестиционната дейност – проектиране, строителство и други.
Заплатата на директора е в размер от 460 до 1 600 лева, съгласно наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация.
Конкурсът ще се проведе със защита на концепция за стратегическо управление на тема „Добро управление“ – определяне на мисия, визия, цели, действия и резултати и интервю.
Документи се подават до 20 юли.

Източник: Блиц

loading...


Намери ни във facebook