Е ТОВА ВЕЧЕ НИ РАЗБИ! ЕДНА ОТ НАЙ-ЛЮБИМИТЕ АКТРИСИ Е БРЕМЕННА НА 50!

Холи Бери ще става майка на 50 години!

Холи Бери май е бременна. 50-годишната певица се появи на червения килим и разбуни духовете. Холи Бери си държеше предизвикателно коремчето.

И създаде впечатление, че май отново ще става майка.

Красавицата се появи на ежегодния Chrysalis Butterfly Ball в Лос Анджелис.

Видът й предизвиках куп спекулации. Скандалната изпълнителка не за първи път прави фурор с присъствието си. Веднага плъзнаха слухове, че тя е бременна.

Всеки от гостите се питаше обаче кой ще е бащата. И с право. Защото преди време се разведе с френския актьор Оливие Мартинес. Това се случи още през декември 2016 година. Холи не е афиширала никакви връзки оттогава.

Запознати припомнят как преди четири години Холи Бери съобщи същата новина. Тогава, точно на червения килим тя каза, че пак е бременна. Годината бе 2013. Актрисата го стори отново на червения килим.

Сега хубавицата се бе барнала в красива сребриста рокля. Тя бе плътно очертана по тялото й, а под нея наистина се очертаваше наедрялото й коремче, пише Разкрития.ком.

През 2013 година актрисата призна пред водещата Елън Дедженерис, че бременността й се оказала истинско чудо за нея.

„Чувствам се фантастично. Мислех си, че няма да имам повече деца. Това е истинско чудо за мен. Мислех, че повече няма да има шанс за мен.

Но нещата се случиха и аз съм безкрайно щастлива”, каза тогава холивудската звезда.

Холи Бери има два деца. Единият й е син. Масео е на три години. Той е плод на връзката й с Оливие Мартинес. Хубавицата има и по-голяма дъщеря.

Нейната Налае на девет години. Тя се роди от връзката й с модела Габриел Обри.

loading...


Намери ни във facebook